söndag 28 februari 2010

Romme (cola?)

Sitter och tittar på Hockeyfinalen i OS. Riktigt härlig hockey. Jag måste erkänna att jag hejjar lite lätt på Kanada, varför vet jag inte men jag gissar på att det är för att dom verkligen älskar hockey där. Känns som alla älskar hockey i Kanada, från gammelfarmor ner till spädbarnen.

Nog om det, om ca 6 timmar!.. klockan 04:00 så börjar våran resa mot Rommes skidbackar. Detta äventyr ska bli något i hästlängder kul! Stekte nyss lite köttfärs och lök som jag ska klämma ner i tunnbröd och ha som snacks mellan utförsåkningarna. Tyvärr så ska vi ju åka hem igen imornkväll när backarna stänger och jag kommer nog inte orka rapportera något i bloggen förrän dagen efter så det får ni som läser stå ut med!

Jag måste även passa på att ge en liten eloge till flickorna på Stadium Ingelsta som släppte in mig i verkligen sista minuten med stålgrinden innanför entrédörren halvt nere. Där jag på kanske 3 minuter hann köpa både byxor och jacka att ha till snowboardandet. Min tur till ära så hade de även rea så de hette duga på plaggen (gissar pga vädret som växlat till regn nu ;)

Något jag även passade på att roffa åt mig var handledsskydd så denna gång ska jag kanske våga ta lite fart i backen utan att vara rädd för att få benpiporna utstickande från händerna.

Over and out my friends!

2 kommentarer:

  1. Jag hoppas du får det kul men var försiktig i backarna så du inte bryter något.

    SvaraRadera
  2. Jag lyckades att inte bryta nåt, du kan ju checka in senaste blogginlägget så ser du hur mitt knä ser ut, men min arm gör ondare än knät. =)

    SvaraRadera